Onze photobooth

Laat je verrassen door onze Selfiebox.

Het maakt eigenlijk niet uit wat voor feest of evenement je organiseert. Het is altijd de bedoeling je gasten een geweldige dag of avond te bezorgen. Om je feest nog onvergetelijker te maken kun je bij ons een Selfiebox huren. Een foto is dé manier om een moment voor altijd vast te leggen en nooit meer te vergeten! En omdat de foto’s meteen geprint worden, hebben je gasten een leuk aandenken aan jouw prachtige feest of evenement.

photobooth-selfiebox-800

Onze photobooth heeft een strak en modern design en past daarom goed op iedere locatie.

 • Afmetingen: 65 x 47 x 172 CM
 • Professionele camera
 • Touchscreen bediening
 • Ingebouwde verlichting
 • Foto’s worden meteen geprint
 • Mogelijkheid om foto’s direct te delen op social media of versturen per mail
 • Nalevering van alle gemaakte foto’s op usb-stick of per mail

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Wil je een pakket uitbreiden met een van de opties? Of heb je zelf nog een te gek idee dat er niet tussen staat? Iets anders wat wij nog voor je kunnen betekenen? Is de locatie van jouw evenement buiten de gratis leverzone? Heb je meerdere dagen de photobooth nodig? Neem contact met ons op, dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden.

Wat zeggen onze klanten.

 • "Voor het jubileum van mijn ouders hebben we Selfiebox ingehuurd. Leuke extra voor ons feest. Iedereen had meteen een leuk aandenken en wij hebben een gastenboek vol mooie herinneringen. Ook het contact met Fleur was steeds erg fijn. Kortom, heel tevreden klant."

  Bram Aerts
 • Heb de photobooth gehuurd ter ere van mijn 50e verjaardag. Leuk ontwerp van de fotostrookjes! Ik ben zeer tevreden over de service, zeker een aanrader!

  Erik Dikmans
 • “Namens CNC Grondstoffen wil ik jou en Douglas heel hartelijk danken voor de ludieke aanvulling op ons openingsfeest van onze nieuwe fabriek op vrijdag 13 april 2018. Jullie “Selfiebox” heeft voor vele hilarische foto’s gezorgd en een mooie blijvende herinnering voor een groot aantal van de gasten. De kaart die iedereen direct geprint meekreeg was voorzien van ons eigen feestlogo en champignons op de achtergrond. Daarnaast is het ook erg leuk dat jullie aan de details hadden gedacht en props hadden gemaakt speciaal voor ons feest, zoals de champignon op een stokje. Een heuse aanrader voor ieder (bedrijfs)feest dus.”

  Renate - CNC Grondstoffen
 • We waren super tevreden over de service. Het werd op tijd geleverd, goed meegedacht en er werd leuk ingespeeld op ons thema. De selfiebox zelf deed het ontzettend goed dus al met al een geslaagde activiteit!

  Adila - Jumbo Victoriapark
 • De selfiebox was een erg leuke aanvulling op ons trouwfeest. De gasten vonden het fantastisch om grappige en ludieke foto's te maken, die ze vervolgens mee naar huis konden nemen als leuke herinnering aan de avond. Ook hebben veel familie en vrienden een kopie van hun fotostrip in ons gastenboek geplakt, wat ons als bruidspaar een mooie 'fotocollage' van de avond heeft opgeleverd. De communicatie met het team van selfiebox verliep soepel. Ook zijn we blij met het op maat gemaakte ontwerp van de fotostrip, dat precies aansloot op de stijl van de avond.  Een aanrader!

  Stella en Leander