Jouw bruiloft met onze photobooth

Een photobooth op je bruiloft?

Wat voor feest of event je ook organiseert, door een foto zorg je dat je gasten het niet snel zullen vergeten. Door de locatie van onze vestiging kunnen wij zowel in Nederland als België de photobooth aanbieden. Wil jij ook zo’n leuke photobooth huren? Neem dan contact met ons op!

Jullie trouwdag moet de mooiste dag van jullie leven worden! Dit wil je natuurlijk nog heel lang goed kunnen herinneren. Een van de beste manieren om een herinnering levend te houden is door middel van foto’s. Wij zorgen er met onze Selfiebox voor dat jullie trouwdag onvergetelijk wordt voor zowel jullie als al jullie gasten.

Wij zorgen voor leuke, originele props zoals bijvoorbeeld, brillen, hoeden, krijtborden waarop gasten persoonlijke teksten en boodschappen kunnen schrijven of wat dacht je van een fotokader die je zelf kunt vasthouden?

Als de gasten aankomen op jullie trouw zullen ze meteen gecharmeerd zijn van onze Selfiebox. De photobooth heeft een strak en modern design waardoor hij overal goed staat. Hij is makkelijk te bedienen door het touchscreen, zodat zowel jong als oud er zelf mee kunnen werken.

We hebben een aantal extra opties die zeker op jullie bruiloft erg leuk zijn. Denk aan een van onze achtergronden, of een gastenboek. Er komen telkens twee fotostrookjes uit de photobooth. Een daarvan zouden gasten in het gastenboek kunnen plakken met daarbij een persoonlijke wens. Een achtergrond kan zorgen voor net dat beetje extra op de foto’s. De keuze is aan jullie!

Wat zeggen onze klanten.

 • "Voor het jubileum van mijn ouders hebben we Selfiebox ingehuurd. Leuke extra voor ons feest. Iedereen had meteen een leuk aandenken en wij hebben een gastenboek vol mooie herinneringen. Ook het contact met Fleur was steeds erg fijn. Kortom, heel tevreden klant."

  Bram Aerts
 • Heb de photobooth gehuurd ter ere van mijn 50e verjaardag. Leuk ontwerp van de fotostrookjes! Ik ben zeer tevreden over de service, zeker een aanrader!

  Erik Dikmans
 • “Namens CNC Grondstoffen wil ik jou en Douglas heel hartelijk danken voor de ludieke aanvulling op ons openingsfeest van onze nieuwe fabriek op vrijdag 13 april 2018. Jullie “Selfiebox” heeft voor vele hilarische foto’s gezorgd en een mooie blijvende herinnering voor een groot aantal van de gasten. De kaart die iedereen direct geprint meekreeg was voorzien van ons eigen feestlogo en champignons op de achtergrond. Daarnaast is het ook erg leuk dat jullie aan de details hadden gedacht en props hadden gemaakt speciaal voor ons feest, zoals de champignon op een stokje. Een heuse aanrader voor ieder (bedrijfs)feest dus.”

  Renate - CNC Grondstoffen
 • We waren super tevreden over de service. Het werd op tijd geleverd, goed meegedacht en er werd leuk ingespeeld op ons thema. De selfiebox zelf deed het ontzettend goed dus al met al een geslaagde activiteit!

  Adila - Jumbo Victoriapark
 • De selfiebox was een erg leuke aanvulling op ons trouwfeest. De gasten vonden het fantastisch om grappige en ludieke foto's te maken, die ze vervolgens mee naar huis konden nemen als leuke herinnering aan de avond. Ook hebben veel familie en vrienden een kopie van hun fotostrip in ons gastenboek geplakt, wat ons als bruidspaar een mooie 'fotocollage' van de avond heeft opgeleverd. De communicatie met het team van selfiebox verliep soepel. Ook zijn we blij met het op maat gemaakte ontwerp van de fotostrip, dat precies aansloot op de stijl van de avond.  Een aanrader!

  Stella en Leander