Jouw feest met Selfiebox

Een photobooth voor je feest?

Wat voor feest of event je ook organiseert, door een foto zorg je dat je gasten het niet snel zullen vergeten. Door de locatie van onze vestiging kunnen wij zowel in Nederland als België de photobooth aanbieden. Wil jij ook zo’n leuke photobooth huren? Neem dan contact met ons op!

Wat de reden voor jouw feest ook is, het is altijd leuk om te horen dat jouw gasten een geweldige tijd hebben gehad. Wij kunnen met onze Selfiebox ervoor zorgen dat jouw feest onvergetelijk wordt. Dat doen we door jullie een persoonlijk en uniek ontwerp van de fotostrookjes. Hierdoor zullen de gasten telkens als ze weer naar die foto’s kijken terugdenken aan jullie prachtige feest.

Daarnaast zorgen wij ook voor leuke props waardoor de foto’s lekker spontaan worden. De foto’s die eruit komen kunnen de gasten direct delen op social media of versturen per mail. Na het feest zorgen wij ervoor dat alle gemaakte foto’s ook digitaal naar je worden toe gestuurd.

De mogelijkheden met onze photobooth zijn eindeloos. Denk bijvoorbeeld aan een gastenboek waar gasten een fotostrookje in kunnen plakken, of een krijtbordje met leuke tekst, diverse achtergronden, we kunnen zelfs de props aanpassen aan jouw feest. Heb je bijvoorbeeld een bepaald thema, neem dan altijd contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Onze Selfiebox heeft een moderne uitstraling en is voorzien van professionele apparatuur. De ingebouwde camera en belichting zorgen telkens voor de perfecte foto. Er is geen reden meer voor gasten om de foto te ontwijken!

Wat zeggen onze klanten.

  • "Voor het jubileum van mijn ouders hebben we Selfiebox ingehuurd. Leuke extra voor ons feest. Iedereen had meteen een leuk aandenken en wij hebben een gastenboek vol mooie herinneringen. Ook het contact met Fleur was steeds erg fijn. Kortom, heel tevreden klant."

    Bram Aerts
  • Heb de photobooth gehuurd ter ere van mijn 50e verjaardag. Leuk ontwerp van de fotostrookjes! Ik ben zeer tevreden over de service, zeker een aanrader!

    Erik Dikmans
  • “Namens CNC Grondstoffen wil ik jou en Douglas heel hartelijk danken voor de ludieke aanvulling op ons openingsfeest van onze nieuwe fabriek op vrijdag 13 april 2018. Jullie “Selfiebox” heeft voor vele hilarische foto’s gezorgd en een mooie blijvende herinnering voor een groot aantal van de gasten. De kaart die iedereen direct geprint meekreeg was voorzien van ons eigen feestlogo en champignons op de achtergrond. Daarnaast is het ook erg leuk dat jullie aan de details hadden gedacht en props hadden gemaakt speciaal voor ons feest, zoals de champignon op een stokje. Een heuse aanrader voor ieder (bedrijfs)feest dus.”

    Renate - CNC Grondstoffen