Zakelijk event met Selfiebox

Zakelijk een photobooth huren?

Wat voor feest of evenement u ook organiseert, een foto maakt zo’n gebeurtenis pas echt onvergetelijk! Gasten kunnen een leuke herinnering mee naar huis nemen en praten zo nog lang na over uw evenement.

Organiseer je een personeelsfeest of hebben jullie een jubileum te vieren? Dan is het leuk om alle gasten op de foto te hebben zodat je hier altijd op een leuke manier op terug kunt kijken. Omdat we de props kunnen aanpassen aan jullie huisstijl zijn de foto’s zelfs een mooi reclamebordje.

De medewerkers en klanten zullen nog lang na kunnen genieten van jullie feest. Zowel de props als de fotostrookjes als de photobooth als de achtergrond kunnen we in jullie eigen huisstijl ontwerpen. We kunnen alles aanpassen aan jullie wensen, voor meer informatie kun het beste contact met ons opnemen.

Onze photobooth heeft een strak en modern uiterlijk en komt daardoor goed tot zijn recht op iedere locatie. Hij is makkelijk te gebruiken door zijn touchscreen.

De Selfiebox is voorzien van een professionele camera en ingebouwde belichting waardoor iedere foto van hoge kwaliteit is.

Wat zeggen onze klanten.

 • "Voor het jubileum van mijn ouders hebben we Selfiebox ingehuurd. Leuke extra voor ons feest. Iedereen had meteen een leuk aandenken en wij hebben een gastenboek vol mooie herinneringen. Ook het contact met Fleur was steeds erg fijn. Kortom, heel tevreden klant."

  Bram Aerts
 • Heb de photobooth gehuurd ter ere van mijn 50e verjaardag. Leuk ontwerp van de fotostrookjes! Ik ben zeer tevreden over de service, zeker een aanrader!

  Erik Dikmans
 • “Namens CNC Grondstoffen wil ik jou en Douglas heel hartelijk danken voor de ludieke aanvulling op ons openingsfeest van onze nieuwe fabriek op vrijdag 13 april 2018. Jullie “Selfiebox” heeft voor vele hilarische foto’s gezorgd en een mooie blijvende herinnering voor een groot aantal van de gasten. De kaart die iedereen direct geprint meekreeg was voorzien van ons eigen feestlogo en champignons op de achtergrond. Daarnaast is het ook erg leuk dat jullie aan de details hadden gedacht en props hadden gemaakt speciaal voor ons feest, zoals de champignon op een stokje. Een heuse aanrader voor ieder (bedrijfs)feest dus.”

  Renate - CNC Grondstoffen
 • We waren super tevreden over de service. Het werd op tijd geleverd, goed meegedacht en er werd leuk ingespeeld op ons thema. De selfiebox zelf deed het ontzettend goed dus al met al een geslaagde activiteit!

  Adila - Jumbo Victoriapark
 • De selfiebox was een erg leuke aanvulling op ons trouwfeest. De gasten vonden het fantastisch om grappige en ludieke foto's te maken, die ze vervolgens mee naar huis konden nemen als leuke herinnering aan de avond. Ook hebben veel familie en vrienden een kopie van hun fotostrip in ons gastenboek geplakt, wat ons als bruidspaar een mooie 'fotocollage' van de avond heeft opgeleverd. De communicatie met het team van selfiebox verliep soepel. Ook zijn we blij met het op maat gemaakte ontwerp van de fotostrip, dat precies aansloot op de stijl van de avond.  Een aanrader!

  Stella en Leander