Voorwaarden

Voorwaarden

Algemene voorwaarden Selfiebox

 1. Voor alle huurovereenkomsten die gesloten worden met Selfiebox gelden deze algemene voorwaarden.
 2. Indien er tijdens het evenement schade wordt toegebracht aan de Selfiebox, die niet is veroorzaakt door iemand van het team Selfiebox, is huurder volledig aansprakelijk voor deze schade.
 3. Huurder geeft bij het aangaan van de overeenkomst de volledige rechten van alle gemaakte foto’s aan Selfiebox. Selfiebox kan de gemaakte foto’s gebruiken als promotiemateriaal voor zowel on- als offline campagne.
 4. Met de verhuur zonder tijdslimiet wordt bedoeld een maximale duur van 24u. Indien u de photobooth voor een langere tijd wil huren, kan dat maar dan komen daar extra kosten bij.
 5. Met onbeperkt printen wordt bedoeld dat u één rol papier ter beschikking heeft, dit staat gelijk aan max. 700 prints. Er wordt vanuit gegaan dat dit ruim voldoende is.
 6. Annuleren kan tot 15 dagen voor het evenement kosteloos.
  Als u 14 dagen of korter voor het evenement annuleert, dient u 50% van het volledige factuurbedrag te betalen.
  Als u annuleert een dag voor het evenement of de dag zelf dient u het volledige factuurbedrag te betalen.
 7. Een reservering wordt pas definitief na een aanbetaling van 50% van het volledige factuurbedrag.

Wat zeggen onze klanten.

 • "Voor het jubileum van mijn ouders hebben we Selfiebox ingehuurd. Leuke extra voor ons feest. Iedereen had meteen een leuk aandenken en wij hebben een gastenboek vol mooie herinneringen. Ook het contact met Fleur was steeds erg fijn. Kortom, heel tevreden klant."

  Bram Aerts
 • Heb de photobooth gehuurd ter ere van mijn 50e verjaardag. Leuk ontwerp van de fotostrookjes! Ik ben zeer tevreden over de service, zeker een aanrader!

  Erik Dikmans
 • “Namens CNC Grondstoffen wil ik jou en Douglas heel hartelijk danken voor de ludieke aanvulling op ons openingsfeest van onze nieuwe fabriek op vrijdag 13 april 2018. Jullie “Selfiebox” heeft voor vele hilarische foto’s gezorgd en een mooie blijvende herinnering voor een groot aantal van de gasten. De kaart die iedereen direct geprint meekreeg was voorzien van ons eigen feestlogo en champignons op de achtergrond. Daarnaast is het ook erg leuk dat jullie aan de details hadden gedacht en props hadden gemaakt speciaal voor ons feest, zoals de champignon op een stokje. Een heuse aanrader voor ieder (bedrijfs)feest dus.”

  Renate - CNC Grondstoffen
 • We waren super tevreden over de service. Het werd op tijd geleverd, goed meegedacht en er werd leuk ingespeeld op ons thema. De selfiebox zelf deed het ontzettend goed dus al met al een geslaagde activiteit!

  Adila - Jumbo Victoriapark
 • De selfiebox was een erg leuke aanvulling op ons trouwfeest. De gasten vonden het fantastisch om grappige en ludieke foto's te maken, die ze vervolgens mee naar huis konden nemen als leuke herinnering aan de avond. Ook hebben veel familie en vrienden een kopie van hun fotostrip in ons gastenboek geplakt, wat ons als bruidspaar een mooie 'fotocollage' van de avond heeft opgeleverd. De communicatie met het team van selfiebox verliep soepel. Ook zijn we blij met het op maat gemaakte ontwerp van de fotostrip, dat precies aansloot op de stijl van de avond.  Een aanrader!

  Stella en Leander