Met Selfiebox op een festival

Een photobooth op je festival?

Wat voor feest of evenement u ook organiseert, een foto maakt zo’n gebeurtenis pas echt onvergetelijk! Gasten kunnen een leuke herinnering mee naar huis nemen en praten zo nog lang na over uw evenement.

Je hebt een gaaf idee om een festival te organiseren. Maar daar komt meer bij kijken dan alleen de muziek en het horeca gedeelte. In deze tijd zijn mensen op zoek naar een volledige beleving in plaats van alleen maar een muziek concert.

Extra aankleding kan jouw festival daarom wel gebruiken. Waarschijnlijk is een photobooth het kleinste onderdeel van het hele festival, het zal er wel voor zorgen dan gasten een herinnering mee naar huis kunnen nemen en het zo niet snel vergeten zijn.

Wij passen het ontwerp van de fotostrookjes volledig aan jullie thema aan. Als gasten de foto’s dan direct delen via social media is dat meteen reclame voor het festival. Onze photobooth is geschikt voor alle soorten festivals door zijn moderne uitstraling. Tevens kunnen we de photobooth bestickeren in jullie thema waardoor hij perfect zal passen op het festival.

Voor meer mogelijkheden kun je het beste contact opnemen met ons. Wij denken graag met jullie mee, dan zorgen we samen voor een mooi eindresultaat.

Wat zeggen onze klanten.

  • "Voor het jubileum van mijn ouders hebben we Selfiebox ingehuurd. Leuke extra voor ons feest. Iedereen had meteen een leuk aandenken en wij hebben een gastenboek vol mooie herinneringen. Ook het contact met Fleur was steeds erg fijn. Kortom, heel tevreden klant."

    Bram Aerts
  • Heb de photobooth gehuurd ter ere van mijn 50e verjaardag. Leuk ontwerp van de fotostrookjes! Ik ben zeer tevreden over de service, zeker een aanrader!

    Erik Dikmans
  • “Namens CNC Grondstoffen wil ik jou en Douglas heel hartelijk danken voor de ludieke aanvulling op ons openingsfeest van onze nieuwe fabriek op vrijdag 13 april 2018. Jullie “Selfiebox” heeft voor vele hilarische foto’s gezorgd en een mooie blijvende herinnering voor een groot aantal van de gasten. De kaart die iedereen direct geprint meekreeg was voorzien van ons eigen feestlogo en champignons op de achtergrond. Daarnaast is het ook erg leuk dat jullie aan de details hadden gedacht en props hadden gemaakt speciaal voor ons feest, zoals de champignon op een stokje. Een heuse aanrader voor ieder (bedrijfs)feest dus.”

    Renate - CNC Grondstoffen